Září 2011

R.V.: Runaway Vacation (2006)

29. září 2011 v 13:19 | Krist
Role: Carl Munro
Rok: 2006
Obsah: Přepracovaný a civilizací zničený Bob Munro (Robin Williams) se svou rozpadající se rodinou se rozhodne všechny vzít na týden na Hawai, aby se zase dali dohromady. Jaké je však překvapení, když místo letenek pronajme RV (rekreační vůz) a odveze vzpírající se ženu Jamie (Cheryl Hines) a dvě náctileté děti Cassie (Joanna "Jojo" Levesque) a Carla (Josh Hutcherson) na zábavný výlet po Coloradu. A samozřejmě se pokazí všechno, co může i nemohlo... (oficiální text distributora)
Covers and Cover Art: by josh-h.com and jhutcherson.net
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Zathura: A Space Adventure (2005)

29. září 2011 v 12:55 | Krist
Role: Walter
Rok: 2005
Obsah: Pokaždé, když jejich otec (TIM ROBBINS) odejde do práce a nechá je v péči jejich starší sestry (KRISTEN STEWART), začnou si šestiletý Danny (JONAH BOBO) a desetiletý Walter (JOSH HUTCHERSON) lézt na nervy nebo se příšerně nudí. Jednou se však během obvyklého hašteření Danny ocitne zamčený v temném a strašidelném sklepě, kde objeví starou deskovou hru Zathura. Když se mu nedaří Waltera přimět, aby si ji zahrál s ním, začne hrát sám.

Už od prvního tahu je však jasné, že Zathura není jen tak obyčejná hra - Dannyho figurka se pohybuje sama od sebe a jakmile vstoupí na políčko meteorický roj, dům začne být bombardován skutečnými meteory. Skrze zející díru ve střeše si oba bráškové ke své nemalé hrůze uvědomí, že se ocitli v dalekém temném vesmíru. A nejsou sami. Tak začíná jejich úžasné a místy i hrůzu nahánějící dobrodružství, během nějž si Danny s Walterem uvědomí, že pokud se jim nepodaří hru dokončit, zůstanou ve vesmíru navždy. Každý další tah je zárukou nového vzrušujícího dobrodružství - bratři nechtěně uloží sestru Lisu do hlubokého kryogenického spánku, utíkají před porouchaným dvoumetrovým robotem, zachrání vesmírného trosečníka (DAX SHEPARD) a setkají se s hrůznými masožravými ještěry. Spolu s osiřelým astronautem se musí pokusit překonat všechny nástrahy a úspěšně se probojovat až na konec tajemné hry, aby se mohli vrátit domů. Všechny pokusy však mohou přijít nazmar, pokud se jim nepodaří vyzrát nad největším nebezpečím ze všech - silnou gravitační silou, která je vtahuje do prázdnoty temné planety Zathura. (oficiální text distributora) • Covers and Cover Art: by josh-h.com and jhutcherson.net
Covers and Cover Art: by josh-h.com and jhutcherson.net
imagebam.com imagebam.com

Little Manhattan (2005)

29. září 2011 v 12:40 | Krist
Role: Gabe
Rok: 2005
Obsah: Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)
Covers and Cover Art: by josh-h.com and jhutcherson.net
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kicking and Screaming (2005)

29. září 2011 v 12:03 | Krist
Role: Bucky Weston
Rok: 2005
Obsah: Will Ferrell (Vánoční skřítek, Mládí v trapu) hraje hlavní roli v uběhané komedii o hypersoutěživém světě ligy malého fotbalu. Phil Weston (Ferrell) je normální, průměrný chlap, který se celý život musí vyrovnávat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem(Robert Duvall). Phil se stane trenérem fotbalového týmu, v němž hraje jeho desetiletý syn. Dostane se tak do přímého střetu s otcem, který trénuje svého mladšího syna v nejlepším týmu ligy. Mistrovský pohár může ovšem získat jen jeden z nich! Do hry tak vstupují nevyrovnané účty z minulosti a jak Phil, tak Buck sahají k extrémním prostředkům, jen aby získali vytoužený pohár pro svůj tým! (oficiální text distributora)
Covers and Cover Art: by josh-h.com
imagebam.com

Motocross Kids (2004)

29. září 2011 v 11:57 | Krist
Role: TJ
Rok: 2004
Obsah: ...
Covers and Cover Art: by josh-h.com
imagebam.com

Wilder Days (2003)

29. září 2011 v 11:50 | Krist
Role: Chris Morse
Rok: 2003
Obsah: James Morse (Peter Falk) je tvrdohlavý děda, jehož bizardní představivost a svérázné vyprávění příběhů způsobily rozkol mezi ním a jeho dospělým synem Johnniem. Jamesovi fantastické příběhy uchvátili jeho vnuka Chrise, který žasne: "Jsou dědovi příběhy pravdivé?" Rodinné soupeření nakonec vede k tomu, že se Chris s dědou vydají na cestu, aby zjistili, co je pravda a co fikce. Mladý chlapec se učí pohlédnout do tváře svým strachům, otec poznává sílu důvěry a děda dostává druhou šanci spojit rodinu... a to vše kvůli "DIVOKÝM DNŮM." (oficiální text distributora)
Promotional Photos: by josh-h.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Miracle Dogs (2003)

29. září 2011 v 11:34 | Krist
Role: Charlie Logan
Rok: 2003
Obsah: Americký rodinný film vypráví o věčném tématu vztahu člověka a psa. Tentokráte však nejde o psa obyčejného. Ačkoliv je hlavní hrdinka, fenka Annie, jen obyčejný nalezenec, dokáže neuvěřitelné věci. Právě to objeví malý chlapec, který přemluví své rodiče, aby se nemocného zvířete ujali. Čeká ho však další překvapení v podobě roztomilých štěňátek, která, jak se zdá, mají magickou moc pomáhat lidem a uzdravovat jejich nemoci i bolesti. Příběh vznikl volně na motivy dětských knížek Sandry Philipsonové o psích hrdinech Maxovi a Anni. (oficiální text distributora)
Promotional Photos: by josh-h.com
imagebam.com

Filmography

29. září 2011 v 11:27 | Peťo
Filmy:
(2012) The Hunger Games as Peeta Mellark
(2012) 7 Days in Havana as Josh Hutcherson
(2011) Carmel as Joshua
(2011) Red Dawn as Chuck
(2011) Detention as Clapton Davis
(2010) The Kids Are All Right as Laser
(2010) The Third Rule as Chuck
(2008) Journey to the Centre of the Earth as Sean Anderson
(2008) Winged Creatures as Jimmy Jaspersen
(2007) Firehouse Dog as Shane Fahey
(2007) Bridge to Terabithia as Jess Aarons
(2006) R.V.: Runaway Vacation as Carl Munro
(2005) Zathura: A Space Adventure as Walter
(2005) Little Manhattan as Gabe
(2005) Kicking and Screaming as Bucky Weston
(2004) Motocross Kids as TJ
(2003) Wilder Days as Chris Morse
(2003) Miracle Dogs as Charlie Logan
(2003) American Splendor as Robin

American Splendor (2003)

29. září 2011 v 11:26 | Krist

Role: Robin
Rok: 2003
Obsah: Tloustnoucí a plešatící Harvey Pekar žije monotónní a ubíjející život tuctového nemocničního úředníka. A o svém životě vytvořil komiks, který se stal kultem. (oficiální text distributora)
ScreenCaptures: by jhutcherson.net

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Multimedia

25. září 2011 v 19:13 | Interviews
.....................................................................................................................
Videos
» Videá
.....................................................................................................................
» rozhovory
.....................................................................................................................
» video od fanúšikou
.....................................................................................................................
» videa z filmov
.....................................................................................................................
» ostatné videa
.....................................................................................................................